Website laten bouwen

iMarketing & Media is de specialist voor goed vindbare websites

business developmentiMarketing & Media is gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van websites die gegarandeerd resultaat behalen. Met resultaat bedoelen wij dat u meer doelgerichte bezoekers op uw website krijgt die op zoek zijn naar uw diensten, wat uw verkoopkansen aanzienlijk vergroot.
Indien u een website nodig heeft om nieuwe potentiële klanten te bereiken, dan is aantrekkelijke en marketing gerichte content onmisbaar.

Hiervoor dient de inhoud van de website strategisch ingericht te worden zodat een goede interactie met de doelgroep wordt bereikt. Hoe meer contactmomenten u genereert hoe meer kans u op een verkoop heeft. Let dus goed op! Er is meer dan alleen een hoge positie in Google voor nodig om uw doelgroep op een manier te bereiken dat ze uw bedrijf op het internet vinden, contact opnemen en kopen of een dienst afnemen.

Laat nu uw website naar uw wensen en behoefte bouwen!

    Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Meer resultaat met uw website?

    Heeft u al een website met goede content, maar wilt u meer interactie met nieuwe potentiële klanten bereiken met uw website? Maak dan gebruik van een van onze conversiepakketten. Met de conversie aanpassingen die wij voor u verrichten op uw website, vergroot u de kansen dat potentiële klanten contact met u opnemen of kopen. Uw website zal door diepgaande analyses en zorgvuldige metingen regelmatig worden aangepast, dit verbetert de prestaties voor het genereren van deze contactmomenten.

    Voor meer details kunt u hieronder onze product catalogus raadplegen. U kunt dan zien wat welke taken wij uitvoeren om meer conversie te behalen met uw website. Hieronder staan 3 links naar pakketten waar u uit kunt kiezen waarmee we uw website naar een hoger niveau kunnen brengen. Het verschil van de pakketten zit voornamelijk in het aantal uur wat wij kunnen besteden om uw doelen te realiseren. Indien u nog geen diensten bij ons afneemt, dan adviseer ik u om te beginnen met het basispakket. Wij werken niet met langlopende contracten. U kunt elke maand opzeggen. We adviseren wel om minimaal 3 maanden af te nemen om het gewenste resultaat te bereiken en te evalueren.