Domeinnaam

Een domeinnaam heb je nodig wanneer je een eigen website wilt gaan maken. Een domeinnaam bestaat uit een naam en een extensie (bijvoorbeeld .NL). Wanneer je een domeinnaam hebt geregistreerd dan bezit je een uniek adres op het internet, dat eventueel toegang geeft tot een website.

Domeinextensie

Een domeinextensie is het gedeelte dat achter de punt staat. Je kunt bij iMarketing & Media kiezen uit meerdere domeinextensies. Er bestaan generieke extensies, zoals .COM, .ORG of .NET, maar ook nieuwe extensies zoals .FASHION .MARKET of .SHOP
Land extensie zijn bijvoorbeeld .NL .DE of .EU

Welke extensie je wilt vastleggen voor je domeinnaam bepaal je zelf.

Domeinnaam registreren

iMarketing en Media bepaalt samen met jou welke domeinnaam sterk is en aansluiting heeft bij de activiteiten die je wilt gaan uitvoeren met je website. Daarna checkt iMarketing en Media de beschikbaar van de naamopties.
Registratiekosten van het gekozen domein vind je onderaan deze pagina. Staat uw extensie er niet bij, vraag ons naar de mogelijkheden.

Domeinnaam verhuizen

Heb je al een domeinnaam of een bestaande website? iMarketing & Media verhuist gratis uw domeinnaam naar het door uw gekozen hostingpakket.
De jaarlijkse kosten voor registratie van de domeinnaam komen in deze situatie te vervallen.

Om je domeinnaam actief en vindbaar te maken op het internet, biedt iMarketing & Media hosting.