iTeam

Over ons

iMarketing & Media is opgericht in maart 2015 met Manoj Soekhoe als directeur. iMarketing & Media bestaat uit een sterk team van marketeers, websitebouwers en designers. Elke klant krijgt bij ons de nodige aandacht om het maximale eruit te halen. Vanuit een denktank vormen wij de beste ideeën die samen met uw wensen en behoeften tot stand komen. Het hanteren van duurzame strategieën is voor ons een pre.

 

iMarketing & Media: Voor duurzame marketingstrategieën die resultaat opleveren.

 

Missie & visie

Missie:
De missie is om onze klanten een duurzame oplossing te kunnen bieden om meer klanten voor hun te verwerven en te blijven groeien. Wij richten ons met name op (startende) ondernemers die een groei willen doormaken met hun business. De meerwaarde wordt geleverd door dienstverlening op maat dat gericht is op de doelgroep die een onderneming heeft. Het bedrijf onderscheid zich door bij te blijven met up-to-date tools en vernieuwende, duurzame strategieën. Hierbij staat het imago, bekendheid, merk, kwaliteit, service hoog in het vaandel om de juiste resultaten te bereiken.

Visie:
Het herkennen van kansen om een bedrijf te laten groeien met bewezen strategische marketingtools, zowel online als offline. Wij bieden zoveel mogelijk aansluitende diensten aan klanten die behoefte hebben aan een lange termijn strategie om daar zoveel mogelijk uit te halen.

Pak nu het laaghangend fruit!

Laaghangend fruit zien wij als kansen die snel winst kunnen opleveren. Er kunnen op verschillende gebieden kansen liggen, zoals adverteren en een boost voor uw website op belangrijke zoekwoorden. Dit zijn korte termijnstrategieën die ervoor zorgen dat u snel klanten binnen haalt.

Samen met u pakken wij het hoog hangend fruit

Het hoog hangend fruit zien wij als producten/diensten die veel opleveren. Hiervoor hanteren we lange termijnstrategieën om er meer conversie uit te halen. Dit doen wij met zoekmachine optimalisatie, bloggen en een strategisch ingerichte website gericht op uw doelgroep.

Onze resultaten

In ons portfolio kunt u de door ons gemaakte websites bekijken. Wilt u meer informatie over onze diensten en producten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks informatie over onze diensten, acties, tips en nog veel meer!