Marketing Consultant

Marketing adviseur of marketing consultant inhuren?

 • Heb je weinig tijd om zelf de marketing van je bedrijf te doen?
 • Wil jij online de omzet van je bedrijf verhogen, maar weet niet waar te beginnen?
 • Kom je kennis, creativiteit of tijd te kort om zelf je marketing te doen?
 • Kun je wel een coach gebruiken?
 • Weet je niet zo goed hoe je SEO, SEA en content marketing kan inzetten, maar wil je wél beter gevonden worden in Google?

Ruime ervaring

Ruim 12 jaar ervaring in diverse branches, zoals rijscholen, voeding, makelaardij, zorg etc…

Actuele kennis

Senior Marketing Consultant| HBO gediplomeerd | Masterclasses Online Marketing

Creatief netwerk

Direct toegang tot tekstschrijvers, fotografen, vormgevers en webbouwers.

Flexibel werklocatie

Werken op jullie eigen locatie is kan handig zijn.

Vrijblijvend adviesgesprek

Zie jij de voordelen voor het inhuren van een Marketing Consultant? Kom gezellig langs of ik kom bij jou langs voor een gratis adviesgesprek. Samen kijken we waar de kansen liggen om jouw bedrijf een stapje hoger te krijgen dan de concurrent. 

Jij bent de expert van jouw product en/of dienst. De Marketing Consultant helpt jou met een strategisch plan om met de juiste middelen en kennis jouw doelen te bereiken. Het resultaat van dit gesprek zal een waardevol advies zijn waar je mee aan de slag kunt. 

Benieuwd naar wat er online nog meer uit je bedrijf gehaald kan worden? Bel voor meer informatie of maak direct een afspraak. De koffie staat klaar!

Een marketing consultant inhuren?

De Marketing Consultant van iMarketing & Media gespecialiseerd in het vertalen van marketing vraagstukken naar concrete marketingplannen. 

In een wereld die continu blijft veranderen is blijven leren essentieel. Door regelmatig onderzoek te doen, cursussen en beurzen bij te wonen blijft de Marketing Consultant van iMarketing & Media up to date. Om jouw bedrijf zo van de meest relevante informatie te verschaffen.

Marketing Consultancy is een vakgebied waarin wij graag onze klanten adviseren over hun business strategie voor het verkrijgen van meer nieuwe klanten en opdrachten. 

Wil jij weten hoe je een resultaatgerichte strategie voor jouw bedrijf kan ontwikkelen? Neem dan contact op of vul het contactformulier in.

  Naam*

  Website*

  Telefoonnummer

  Email*

   

  Meer inzicht in de online marketing kansen voor jouw bedrijf?

  Met deze online marketing scan analyseer je jouw bedrijf op verschillende aspecten die van invloed zijn op jouw online succes. Ontdek knelpunten en krijg inzicht in je concurrenten en wat nodig is om je marketing te verbeteren voor een betere positionering van je bedrijf. 

  Je bedrijf kan groeien wanneer elke dag nieuwe mensen jouw bedrijf vinden die op zoek zijn naar jouw product en/of dienst. Wil je weten hoe zichtbaar jouw bedrijf is op dit moment voor je doelgroep? Neem dan contact op of vul het contactformulier in voor een online marketing scan. 

  USP 

  1. Duidelijk en inzichtelijk kansen in kaart voor jouw bedrijf
  2. Marketingplan om kansen te benutten
  3. Strategie om te groeien en onderhouden

   

  Benieuwd hoe jouw bedrijf online scoort? 

  Vraag de GRATIS marketingscan aan.

  “Hier komt marketing scan”

  zie voorbeeld hieronder