Content marketing voor meer leads

content marketing Content is King! Zonder goede strategische content kan je tegenwoordig niet veel bereiken met een website. Wij geven bedrijven advies en begeleiding voor het inzetten van content marketing als onderdeel van de marketingstrategie.

Wat is content marketing?

Content marketing is een strategische marketingtool waarmee u doelgericht en snel uw uw doelgroep kunt bereiken. Hoe komt Content marketing tot stand? Door het opzetten en verspreiden van relevante content via diverse marketingkanalen gericht op een bepaalde doelgroep. De doelstelling hiervan is het verstrekken van nieuws, informatie en artikelen die voldoen aan de behoefte van de doelgroep waarvoor de content bedoeld is.
In de praktijk betekent dit dat de juiste content, voor de juiste doelgroep, op de juiste plaats en op het juiste moment wordt gepubliceerd en gecommuniceerd.

Ja, ik wil meer omzet met mijn website

  Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Content marketing strategie voor meer exposure

  Om op de juiste manier een doeltreffende content marketing strategie in te zetten, moet de content in Google natuurlijk ook goed te vinden zijn. SEO is hierbij dus zeker van belang.  De blog service van iMarketing & Media is een uitstekende aanvulling om de content marketing voor uw bedrijf op te zetten. Zeker als u daar zelf geen tijd voor heeft.  Daarbij zorgen wij er voor dat de geproduceerde content tot meer bezoekers naar uw website leidt.

  Bind klanten aan uw bedrijf

  Wie zoekt er nu niet naar informatie op Google? Uw potentiële klanten zijn continu op zoek naar informatie of een mogelijke oplossing voor hun probleem. Klanten verwachten dat bedrijven inspelen op hun behoefte door relevante informatie te presenteren en het bieden van directe oplossingen voor hun vragen en problemen. Door gericht in te zetten op content marketing, kunt u sneller klanten aan uw bedrijf binden. Daarbij kunnen wij bijdragen aan het delen en verspreiden van deze content via gerichte marketingcampagnes. Daarmee creëert u een stroom van communicatie tussen uw organisatie en klanten.

  Tip: Maak content marketing onderdeel van uw marketingstrategie!

  De voordelen van content marketing

  • Content marketing trekt meer nieuwe bezoekers naar uw website
  • Klanten kunnen makkelijker contact met uw bedrijf leggen
  • Uw content wordt sneller en makkelijker gedeeld
  • Draagt bij aan een grotere naamsbekendheid
  • Vergroot uw online reputatie en branding
  • Sneller een hogere positie in Google

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

  Zou u graag willen weten hoe wij content marketing op de beste manier voor uw bedrijf in kunnen zetten? Vraag een gratis adviesgesprek aan en vul het contactformulier in, dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden.