Onderhoud & Beveiliging

De onderhoud & beveiliging van een WordPress website

iMarketing & Media helpt met het onderhouden van uw WordPress website. Wij zorgen voor de juiste plug-ins en thema’s die betrouwbaar en stabiel zijn. Er worden regelmatig geautomatiseerd back-ups gemaakt, zodat uw website goed beveiligd is met de nieuwste versies. 

Waarom is het onderhouden van WordPress zo belangrijk

Een website met WordPress als onderhoudssysteem heeft net als een auto regelmatig onderhoud nodig om veilig te blijven functioneren.

Het onderhouden van WordPress lijkt in eerste instantie vrij eenvoudig door één druk op de knop om het WordPress-systeem (core) en bijbehorende plug-ins te updaten. De verschillende plug-ins zijn gemaakt door verschillende leveranciers die niet altijd alles goed op elkaar hebben afgestemd. Daardoor is in bepaalde gevallen technische handwerk vereist om alles betrouwbaar en stabiel te laten functioneren.

Beveiligingslekken WordPress

Het belangrijke probleem is dat een standaard WordPress installatie een aantal beveiligingslekken heeft die onmiddellijk gedicht moeten worden om hackers buiten de deur te houden. Het toevoegen van noodzakelijke beveiliging plug-ins en het updaten met de laatste versies lost beveiligingslekken op en verbetert de prestaties van de website op het gebied van snelheid en functionaliteit.

Het is dus belangrijk dat WordPress goed onderhouden wordt door een professional om de kwaliteit en veiligheid van uw website te waarborgen.

Ik wil meer informatie voor de beveiliging en onderhoud van mijn WordPress website

    Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op