Blogservice

blog serviceBlogservice voor een groter bereik

Met de blogservice van iMarketing en Media kunt u uw diensten en producten bij uw doelgroep onder de aandacht brengen. De blogs die u verspreidt laten zien welke kennis en expertise uw personeel/bedrijf biedt. Dit kan zelfs zo ver gaan dat een vertrouwensband opgebouwd kan worden door regelmatig interessante blogs te publiceren. Dit kan mogelijk als resultaat opleveren dat potentiële geïnteresseerden uw klant worden indien u ook gebruik maakt van call-to-actions. Wordt het niet eens tijd dat u en uw personeel (meer) gaat bloggen over de expertises binnen uw bedrijf?

Een blog beginnen

Met onze blogservice kunt u snel en eenvoudig een blog beginnen. Een blog starten om een stroom relevante content te verspreiden, neemt vaak veel tijd in beslag. Veel organisaties willen wel een blog beginnen maar hebben geen tijd of zin om te gaan bloggen.  Aan de hand van uw input, schrijven wij uw blogs over de onderwerpen waar uw doelgroep in geïnteresseerd is. Dit zal zeker leiden naar meer gerichte bezoekers naar uw website met verhoogde kans op conversie!

Wees uw concurrent voor!

  Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Blog beginnen maar liever uitbesteden?

  Onze blogservice is dé manier om zonder direct commercieel belang content marketing in te zetten om klanten aan uw organisatie te binden. Tegenwoordig kan ieder bedrijf relevante content verspreiden, door dit uit te besteden aan onze blogservice. U kunt hiervoor zelf de onderwerpen van de blogs aanleveren, maar als content marketing professionals, kunnen wij hier ook over meedenken en u adviseren wat nu juist interessant voor uw doelgroep is.

  Blog schrijven en online vindbaar maken

  Binnen onze blogservice krijgen wij vaak de opmerking dat de blogs ook goed vindbaar op het internet moeten zijn. Dat beseffen wij natuurlijk ook en daarom zijn al onze blog SEO technisch gezien klaar voor Google! U kunt de beste zoekwoorden voor uw blogs bij ons aanleveren, maar met een kort zoekwoorden onderzoek kunnen wij deze ook voor u analyseren.  Wij vinden het juist belangrijk dat deze SEO blogs bijdragen aan  de conversie optimalisatie van uw website.

  Blogservice op maat

  Wanneer uw doelstelling en de doelgroep  waar u zich op wil richten duidelijk is, kunnen wij hiervoor de juiste content marketing strategie opzetten. Daarbij komen wij overeen hoeveel blogs u per maand aan onze blogservice wilt uitbesteden en de onderwerpen waarover geschreven moeten worden. Daarbij geven wij ook advies hoe u de blogs kunt promoten. Met onze blogservice op maat  wordt het zakelijk bloggen voor uw bedrijf wel heel makkelijk! Een blog beginnen past uitstekend binnen de totale marketing strategie.

  De kosten van onze blogservice

  Afhankelijk van de omvang, moeilijkheidsgraad, de gewenste frequentie en aangeleverde input, schrijven wij al blogs vanaf € 50,- excl. btw per blog.  Daarbij nemen wij eerst uw wensen door, de lengte van de blogs en de onderwerpen. Daarna krijgt u een maatwerk prijs voor het schrijven van uw zakelijke blogs.

  Blogservice aanvragen?

  Erkent u ook het belang van het verspreiden van relevante blogs voor uw bedrijf? Bespaar uw kostbare tijd en besteed het bloggen gewoon aan onze blogservice uit.