AVG wetgeving

Sinds 2018 ben je als ondernemer verplicht om aan de AVG wet te houden. Laat uw website en interne netwerk scannen op beveiligingslekken

  • Wordt op uw website persoonsgegevens uitgewisseld met een contactformulier?
  • Wilt u zeker zijn dat uw interne netwerk voldoet aan de eisen?
  • Wilt u hoge boetes voorkomen door onverantwoorde omgang met persoonsgegevens?

Indien u één van bovenstaande vragen met “Ja” heeft beantwoord, dan raden wij u aan om als ondernemer aandacht te geven in de aankomende nieuwe wetgeving op het gebied van gegevensbescherming voor personen.

Vanaf 25 mei 2018 is de wet “Algemene verordening gegevensbescherming” (AVG) in werking getreden. Organisaties die persoonsgegevens verwerken zijn verplicht om gegevens volgens deze wet te verwerken. Organisaties krijgen meer verantwoordelijkheid om te kunnen aantonen dat zij zich aan de wet houden. Dat vergt een gedegen voorbereiding.

NEEM UW BEDRIJF ONDER DE LOEP

Wij raden u aan om als organisatie alvast de stappen te ondernemen om zich voor te bereiden op de AVG. Begin met een onderzoek of uw huidige processen, diensten en goederen op bepaalde punten aangepast moeten worden om te voldoen aan de AVG.

SANCTIES

Wanneer u niet kunt aantonen dat u aan deze wet voldoet of op z’n minst ermee bezig bent, dan kan de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) uw organisatie sancties opleggen van maximaal 20 miljoen euro of 4% van uw wereldwijde omzet als u zich niet aan de nieuwe privacywetgeving houdt.

ONDERNEEM ACTIE

Heeft u hulp nodig om de risico’s en kwetsbaarheden van uw organisatie op het gebied van beveiliging in kaart te brengen? Laat dan een beveiligingsscan uitvoeren. Vul hiernaast het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Ja, ik wil een beveiligingsscan laten uitvoeren

    Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op