Meer klanten met SEO

Is uw website gereed voor meer doelgerichte bezoekers?

seo optimalisatie

Van essentieel belang zijn aantrekkelijke teksten die op uw doelgroep gericht zijn. iMarketing & Media schrijft professionele teksten voor u indien het nodig is en/of we redigeren uw bestaande teksten voor een betere vindbaarheid en marketinggerichtheid. iMarketing en Media levert een op zoekwoorden analyse op maat om de website zo effectief mogelijk te blijven optimaliseren om de blijvende groei van bezoekers en klanten te realiseren.

Het resultaat is dat uw website voor meer verschillende zoektermen beter zal scoren in Google en ook voor andere zoekmachines. iMarketing & Media is een specialist in het bouwen van WordPress websites.Wij kunnen u het beste van dienst zijn als u een website heeft die op een modern WordPress thema is gemaakt. Het voordeel van zo een website is dat deze erg gebruiksvriendelijk is en voldoen aan de marketing faciliteitien op het gebied van vindbaarheid. U heeft een ander CMS systeem en geen WordPress website? Dat is geen probleem! iMarketing & Media kan uw website omzetten naar het CMS van WordPress!

Meer doelgerichte bezoekers?

    Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

    Doelgerichte bezoekers omzetten naar klanten

    Om uw doelgerichte bezoekers om te zetten naar klanten bieden wij strategische oplossingen met onze conversiepakketten. Bezoekers kunnen namelijk door verschillende redenen uw website verlaten zonder eerst contact met u te hebben opgenomen. Door de juiste aanpassingen zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk bezoekers contact met u opnemen, voordat ze uw website verlaten. Conversie aanpassingen zijn bijvoorbeeld, het aanpassen van de layout, contactformulier, het aanpassen van teksten, slogans, banners, afbeeldingen etc…. Afhankelijk van het advies dat wij uitbrengen in het intake gesprek kunt u het pakket kiezen dat het beste bij uw situatie past.

    Optimale aanvullingen op het bezoekerspakket heeft iMarketing & Media diverse conversiepakketten waarmee uw website professioneel en zorgvuldig meer traffic zal genereren en uw website bezoekers omzet naar klanten.Door verschillende redenen verlaten bezoekers uw website zonder eerst contact met u te leggen. iMarketing & Media past uw website volgens een strategisch plan aan zodat de conversie hoger zal zijn. Een voorbeeld: het plaatsen van een contactformulier op een strategische plaats. De werkzaamheden kunnen variëren van een simpele contactformulier tot het volledig optimaliseren van de website. U krijgt persoonlijke begeleiding en een intakegesprek waarin wij in gaan op uw behoefte en wensen om u het juiste pakket te bepalen dat naadloos aansluit bij uw situatie.