Marketingstrategie

Marketingstrategie voor internet marketing

 

marketingstrategie

iMarketing & Media adviseert en helpt bedrijven die een betere marketingstrategie voor hun bedrijf willen inzetten, om meer nieuwe klanten te werven. Hoe beter uw marketingactiviteiten uw doelgroep bereiken, hoe meer conversie dit zal generen, waardoor u meer diensten of producten zult verkopen. Daarvoor zetten wij graag ons beste beentje voor. Met  een doelgerichte marketingstrategie leiden wij diverse marketing projecten, waarin het genereren van nieuwe klanten centraal staat.

De marketingtools die wij inzetten, hebben betrekking op de conversie optimalisatie en het verkrijgen van nieuwe leads naar uw website. Daarvoor hebben wij een pakket van diensten die wij, afhankelijk van uw behoefte, als maatwerk voor u kunnen inzetten.

voor vragen of meer informatie neem contact op!

  Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

  Welke marketingtools kunnen  wij inzetten?

  Enkele voorbeelden van onze in te zetten marketingtools kunnen zijn:

  Marketingstrategie op maat

  De manier waarop wij uitvoering geven aan een marketingstrategie, verschilt per organisatie. Aan de ene ondernemer zullen wij een standaard marketingpakket aanbieden, terwijl een groot bedrijf met een groter marketingbudget een full service marketingpakket wil. Bij iMarketing & Media geven wij uitvoering aan de marketingstrategie van zowel kleine organisaties als een grotere MKB.

  Marketingcampagne opzetten

  Samen met u gaan we bekijken wat u wilt bereiken, waar u tegenaan loopt en welke verbeteringen er op het gebied van marketing doorgevoerd kunnen worden. Hiervoor bedenken wij een marketingcampagne en leggen die aan u voor. Wij geven uitleg over welke marketingstrategie het beste resultaat voor uw organisatie oplevert. Aansluitend zullen wij de activiteiten uit deze marketingcampagne uitvoeren. In bepaalde gevallen werken wij hiervoor samen met gespecialiseerde business partners uit ons netwerk. Wilt u ook graag een marketingstrategie die nieuwe klanten oplevert en wilt u graag eens met ons sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en zien wij u graag voor een eerste kennismaking!