Marketing Consultancy

consultancyWij als marketing consultant zijn gespecialiseerd in het vertalen van marketing vraagstukken naar concrete marketingplannen. Marketing Consultancy is een vakgebied waarin wij graag onze klanten adviseren over hun business strategie voor het verkrijgen van meer nieuwe klanten en opdrachten.

Meer nieuwe klanten nodig?

Als marketing consultant ligt onze focus op het geven van gericht advies op het gebied van business development .Daarbij kunnen wij de door ons voorgestelde verbeteringen op het gebied van marketing en promotie uitvoeren en realiseren. Misschien wilt u nieuwe diensten in de markt zetten, wilt u nieuwe doelgroepen bereiken en meer nieuwe klanten aan uw bedrijf binden. Wij denken graag met u mee om uw doelstelling te halen.

Hoe ziet uw huidige marketingstrategie er uit?

Als marketing consultant brengen wij uw behoefte in kaart, waarbij wij opereren op het snijvlak van ontwikkeling en uitvoering. Hoe kunnen recente marktontwikkelingen, de concurrentie en een grotere marktpositie worden vertaald naar concrete marketingoplossingen? Wij onderzoeken de kansen en formuleren samen met u werkbare marketingtools, waarbij we sturen op maximale rendement. Wij zijn zeer ervaren in het succesvol uitzetten van de marketingstrategie naar een concreet plan van aanpak en uitvoering.

Marketing consultancy naar uw behoefte

Met marketing consultancy gaan wij samen met u bekijken waar de vraagbehoefte ligt en met welke marketingtools wij uw doelgroep het beste kunnen bereiken. Samen komen wij tot concrete oplossingen en kunnen sturing geven aan de uitvoering hiervan. Gezien onze ervaring in de online promotie van bedrijven en het genereren van nieuwe leads en conversie, hebben wij inmiddels een groot netwerk van tevreden klanten.

Wilt u graag eens sparren met ervaren marketing consultant over het genereren van nieuwe klanten voor uw bedrijf? Doe gelijk een aanvraag en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.