Internetbureau iMarketing & Media in Rotterdam en omgeving

Internetbureau iMarketing & Media in Rotterdam en omgeving

Heeft u een bedrijf of werkt u bij een bedrijf waar de website erg toe is aan vernieuwing? Of erger, is er niet eens een website? Dan is het tijd om gebruik te maken van het meest gebruikte medium van vandaag: Internet. Goede websites, webshops en webapplicaties zijn uniek en laten zich makkelijk aanpassen. Daarvoor is goede begeleiding, een sterk hostingplatform, en een actieve helpdesk achteraf van doorslaggevend belang. Daar zijn wij als internetbureau in Rotterdam en omgeving ijzersterk in.

Met het internetbureau iMarketing & Media in Rotterdam zal het maken van een goede website een stuk makkelijker worden.

U wilt een website laten maken. Maar hoe kiest u zelf de juiste partner?

U heeft weinig verstand van zaken en wilt toch een goede website. Er zijn veel verschillende aanbieders en daarom heeft het iMarketing & Media een aantal ‘eisen’ op een rijtje gezet:

Internetbureaus en het design van een website

Een website moet er natuurlijk altijd goed uitzien. Bij het kiezen van het juiste bureau kijkt u naar de kwaliteit van het design. Beoordeel dit niet alleen zelf, maar vraag ook aan anderen wat zij ervan vinden. Vraag het iMarketing & Media wat hun standpunten zijn bij het ontwerpen van een website.Internetbureau

Het beheren van een website

Naast het design in de techniek ook erg belangrijk. Alles moet werken zoals het moet. Een website kan heel handig zijn, maar of het ook waardevol is hangt wel af van wat u met de website kán doen. Het internetbureau iMarketing & Media in Rotterdam biedt u alle mogelijkheden wat betreft de website. U moet zelf uiteraard ook de mogelijkheid hebben om bijvoorbeeld pagina’s aan te maken als u een aanbieding online wilt plaatsen. iMarketing & Media zorgt ervoor dat het duidelijk is hoe u uw website ook zelf kunt beheren. Vraag als het kan ook om een demonstratie.

Customer service van internetbureau iMarketing & Media Rotterdam

U heeft een internetbureau gevonden en uw website staat online, prima! Maar wat gebeurt er als er iets mis is met de website? Als er iets niet werkt? Uw website opeens heel erg langzaam wordt? Bij wie kunt u dan terecht? iMarketing & Media biedt u alle ondersteuning die nodig is bij uw website. Het is een essentieel onderdeel van het kiezen van het juist bureau. Een website is namelijk nooit af en heeft altijd aandacht en vernieuwing nodig. Het internetbureau iMarketing & Media Rotterdam biedt daarom ook de volgende service:

  • Hosting, e-mail en domeinregistratie
  • Een Content Management Systeem en onderhoud hiervan (wordpress en social media)
  • Website statistieken (zodat u kunt zien hoeveel bezoekers u heeft)
  • Een helpdesk voor al uw vragen en problemen
  • Een adviserende rol wanneer u uw website wilt uitbreiden, als u vragen heeft of meer klanten wilt binnen halen met uw website.

Portfolio van internetbureaus

Heeft u een internetbureau op het oog? Kijk naar het portfolio om te toetsen of het bureau genoeg ervaring heeft. U kunt kijken wat voor soort websites ze hebben gemaakt en voor welke klanten ze werken. Bij het internetbureau iMarketing & Media in Rotterdam kunt u hier altijd wat vragen over stellen tijdens een intake gesprek.

Wij denken met u mee

Het is heel belangrijk dat u een bureau kiest dat met u meedenkt. Niet alleen met het opzetten, maar gedurende het hele proces. Internetbureau iMarketing & Media Rotterdam denkt altijd met u mee en komt zelf met goede ideeën, dit uiteraard binnen uw budget. Een bureau dat met u meedenkt is veel voor u en uw onderneming waard.

Internetbureau iMarketing & Media zorgt voor een actuele website

Het is belangrijk een up-to-date website te hebben. Tegenwoordig is niet alleen het heden belangrijk en daarom verliezen wij ook zeker de toekomst niet uit het hoofd. Ook door middel van blogs, waarmee u kennis en ervaringen of het laatste nieuws met bezoekers deelt zorgt voor actuele informatie op uw website.

Als een internetbureau in Rotterdam kunnen wij u door het volledige traject begeleiden. Op basis van uw wensen bieden wij u volledige oplossingen en verschillende services aan. Bent u van plan om aan de slag te gaan met een internetbureau? Neem contact op met iMarketing & Media in Rotterdam en omgeving. Bel naar 078-6451054 of mail naar info@imarketingenmedia.nl

 

Please rate this

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>